Shrek for fuld udblæsning

17

I efterårsferien slår Mastodonterne dørene op for den fantastiske musical Shrek, med flot scenografi, stort ensemble og et storslået show for hele familien, i Tivolis koncertsal. Med mere end 70 sangere, dansere og skuespillere på scenen er Mastodonterne et af Danmarks største teatre.

Vi kender alle Shrek, den grimme grønne trold, der skal på en farefuld færd med det hurtigt- og konstantsnakkende æsel, for at redde den iltre prinsesse.

Showet går ikke stille af, her er musik og dans i stor stil og vi møder alle figurerne fra de kendte HC. Andersen eventyr, da Shrek skal hjælpe dem væk fra hans egen sump og tilbage til byen Dulong, samtidigt med at han skal befri prinsessen og følge hende til sit bryllup med den frygtelige lord Farquaad, så han kan blive konge.

Forestillingen er opsat med masser af humor både for de små og store og med al den gode musik går man dansende og glad hjem.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk eller på Shrek.dk. I efterårsferien giver teaterbilletten også gratis adgang til Halloween i Tivoli.

Mastodonterne har siden 1988 underholdt store som små med både børne- og voksenforestillinger. Uanset om der står Peter Pan, Les Miserables, eller Ronja Røverdatter på plakaten, har Mastodonterne været en af de mest sælgende teatre i Danmark med omkring 35.000 solgte billetter hvert år. Teatret har øvelokaler i Hillerød og spiller hvert år i FrederiksborgCentret i Hillerød og i Tivolis Koncertsal i København. Mastodonterne får travlt det næste år, hvor endnu flere unge og gamle teatergængere kan se frem til en lang række familieforestillinger. I 2016 er Mastodonterne klar med urpremieren på en helt ny juleforestilling: ’Nisserne i Julerød’, som spiller i FrederiksborgCentret i december. I 2017 står hele to produktioner på plakaten: Musicalen Pippi, som skal spille i Glassalen i Tivoli i påsken og Musicalen Skatteøen som både spiller i FrederiksborgCentret og Tivolis Koncertsal i efteråret.