Pages Navigation Menu

Send en personlig hilsen…

Send en personlig hilsen…

Vælg mellem yndlingsfotografierne og få lavet de fineste personlige julekort og matchende julegaveindpakningspapir.

Af Henriette Rosenthal Muld

Julen er en skøn tid af mange årsager. Én af dem er, at vi i højere grad finder tid til, at sende hinanden hilsner med ønske om en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Mange benytter også lejligheden til, at give en lille ”update” på hvad året har budt på af oplevelser, og hvad er så mere naturligt end at vælge et julekort med et personligt foto til disse hyggelige hilsner. På Printswithwings.com findes de fineste skabeloner med flere forskellige temaer, hvor man uploader sit eget foto, og efterfølgende fremsendes de helt personlige kvalitetsjulekort lige til døren. Ikke nok med det – for at sætte prikken over i´et kan man få trykt det fineste gaveindpakningspapir i de samme temaer.

Inspireret af ophold i udlandet

Kvinden bag Printwithwings.com, Lisa Haggård, boede i en årrække i USA. Her oplevede hun, hvor meget amerikanere gør ud af, at sende personlige hilsner til hinanden i en hvilken som helst anledning. Flotte kort med billeder af familie, kæledyr og hvad der ellers kunne snige sig i ind som en del af motivet.

Lisa bor nu i Sverige, og eftersom de amerikanske venner begyndte at stifte familie og få børn, landede der også, i Lisas postkasse, mange dejlige kort og hilsner efter den ”amerikanske opskrift”, med billeder af glade familiemedlemmer samlet om den lille ny. Inspireret af dette, etablerede Lisa for seks år siden Printswithwings.com, hvor det er muligt at uploade sine yndlingsbilleder, og skabe helt personlige kort og meget andet – deriblandt gavepapir, kalendere og fotobøger. På trods af at Printwithwings.com er beliggende i Sverige, er fragtprisen til Danmark den samme billige takst som i Sverige.

Læs mere og se de fine sager på www.printswithwings.com     

Følg os på Facebook og Instagram