Salatwrap med wokstrimler i østerssauce & agurkesalat

400 g oksekød i strimler

½ dl østerssauce

Olie til stegning

1 agurk

¾ dl eddike

¾ dl vand

2 spsk honning

1 spsk fiskesauce, kan udlades og erstattes af salt

150 g nudler gerne fuldkorn

Sprød salat f.eks. hjertesalat, romainesalat eller frillice

Frisk koriander

Bland kødet med østerssauce og lad det trække 15 min.

Skær agurk i tynde bånd, brug ostehøvlen eller kartoffelskrælleren.

Vend agurkebåndene i en marinade af eddike, vand, honning og fiskesauce.

Lad agurkesalaten trække mindst 10 min. og hæld lagen fra.

Kog nudlerne i letsaltet vand som anvist.

Lynsteg kødet i olie 2-3 min. Steg det af 2-3 gange, hvis mængden er for stor falder temperaturen og kødet koger i stedet for at stege.

Skyl salaten og bræk bladene fra hinanden.

Fordel nudlerne i de største og flotteste blade og top med strimler samt agurkesalat.

Drys med koriander og servér straks.