Pages Navigation Menu

Salat med hvedekerner, kylling og grønt

Salat med hvedekerner, kylling og grønt

Personer:1

75 g ølandshvedekerner (ukogt vægt), ½ kyllingebrystfilet (uden tilsat lage) (ca. 70 g), ⅓ bakke babyleaves (25 g), 1 mellemstor stilk bladselleri,

½ lille rød peberfrugt ¼ chili 15 g tørrede abrikoser

 

 

Dressing

1-2 spsk. hvid balsamicoeddike/hvidvinseddike

2 tsk. sennep

1 tsk. rapsolie

1 tsk. honning.

¼ tsk. groft salt

Tilberedning

Kog ølandshvedekernerne efter anvisning på pakken i usaltet vand og afkøl herefter under rindende koldt vand. Kog kyllingen 20-25 minutter. Skær kyllingen i små tern. Skyl salaten. Skyl og rens grøntsagerne. Skær bladselleri i tynde skiver og peberfrugt, chili og tørrede abrikoser i små tern. Bland kylling, salat og grøntsager sammen med de kogte hvedekerner. Pisk en dressing af balsamicoeddike, sennep, rapsolie, honning og ¼ tsk. Groft salt og vend i salaten.

Tips Kog 1 pakke med 2 kyllingebrystfileter, så er der fx til 4 portioner salat