Pages Navigation Menu

Rugmelsstegt hornfisk med fennikel, squash og agurk

Rugmelsstegt hornfisk med fennikel, squash og agurk

2 pakker hornfisk

1½ dl rugmel

Salt og peber

vindruekerneolie til stegning

smør

 

 

Tilbehør

1 stk. fennikel

2 stk. squash

1 stk. agurk

1 bundt Persille

1 stk. citron

nye danske kartofler

Skyl og rens hornfiskene. Vend dem i rugmel og krydr stykkerne med salt og peber. Varm en pande op og tilsæt olie og smør. Steg dem 3 minutter på hver side. Skær stokken af fennikelhovedet og tag bladene af, skær squash i skiver og halvér agurken. Når fisken er stegt, lynsteges grøntsagerne på en varm pande med lidt olie. Krydr med salt og peber. Pynt med persille. Kog de danske kartofler. Til sidst presses saften fra 1 citron ud over alle grøntsagerne. Servér straks.