Pages Navigation Menu

Rugbrød med torskerognssalat

Rugbrød med torskerognssalat

Til 1 person

⅓ dåse torskerogn, 60 g rygeost, ½ tsk. sennep, 1 spsk. purløg friskkværnet, peber.

Tilbehør: 75 g broccoli, 20 stk. mandler, 75 g cherrytomater, 2 skiver fuldkornsrugbrød.

Tilberedning: Mos torskerognen med en gaffel. Rør rygeosten med sennep og purløg og bland med rognen. Smag til med friskkværnet peber. Hæld kogende vand over broccolien og lad den stå i et par minutter. Skyl og halver cherrytomaterne. Anret torskerognssalaten på rugbrødet og server med broccolibuketter, mandler og cherrytomater.

Tips: Lav med fordel tre portioner salat, så der bruges en hel dåse torskerogn og rygeost. Salaten kan holde sig to dage på køl. Vent dog med at tilsætte purløg til de gemte salatportioner skal serveres