Quesadillas med ærtecreme

Ingredienser

4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas

200 g revet mozzarella

100 g babyspinat

1 rød peberfrugt

 

 

ÆRTEPESTO

100 g optøede ærter eller friskbælgede, hvis du kan få det

20 g parmesanost

1 lille fed hvidløg

15 g saltede mandler

3 spsk. olivenolie

Salt og peber

Sådan gør du:

Skyl spinaten og slyng den tør. Skær peberfrugt i små tern. Læg en tortilla ad gangen på en tør pande.

Læg en fjerdedel af osten, en håndfuld spinat og halvdelen af peberfrugterne på. Drys en fjerdedel ost over og læg derefter en tortilla øverst.

Steg til den tager farve og osten smelter. Vend tortillaen og steg færdig på den anden side. Gentag med de øvrige tortillas.

Kom ærter i en blender sammen med friskrevet parmesanost, presset hvidløg, hakkede mandler og olivenolie. Kør forsigtigt et kort øjeblik til en grov pesto. Smag til med salt og peber.

Skær quesadillaerne i kvarte, og server med ærtecreme.