Ingredienser
4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas
200 g revet mozzarella
100 g babyspinat
1 rød peberfrugt
ÆRTEPESTO
100 g optøede ærter eller friskbælgede, hvis du kan få det
20 g parmesanost
1 lille fed hvidløg
15 g saltede mandler
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du:
Skyl spinaten og slyng den tør. Skær peberfrugt i små tern. Læg en tortilla ad gangen på en tør pande.
Læg en fjerdedel af osten, en håndfuld spinat og halvdelen af peberfrugterne på. Drys en fjerdedel ost over og læg derefter en tortilla øverst.
Steg til den tager farve og osten smelter. Vend tortillaen og steg færdig på den anden side. Gentag med de øvrige tortillas.
Kom ærter i en blender sammen med friskrevet parmesanost, presset hvidløg, hakkede mandler og olivenolie. Kør forsigtigt et kort øjeblik til en grov pesto. Smag til med salt og peber.
Skær quesadillaerne i kvarte, og server med ærtecreme.