Pages Navigation Menu

Prøvekørt af eksperter

Prøvekørt af eksperter

(Annonce) Vi har bedt to eksperter, Ellie på knap og nap halvandet år og Konrad på næsten tre, om at prøvekøre en virkelig ”sprød” scooter, der med lethed kan forvandles til et kvalitets-løbehjul, når tiden er inde til det.

Af Henriette Rosenthal Muld

BMW Kids Scooter er skabt med særligt henblik på, at få familiens yngste gjort trygge og ”selvkørende”, og det er samtidig rigtigt godt for både barnets motoriske udvikling og selvværd. Det er nemlig altid sjovt, at kunne det samme som de større børn.

Det påmonterede sæde giver barnet oplever følelsen af at rulle på hjul, mens han eller hun bruger styret. For at barnet kan føle sig sikker og ikke mister balancen, er der to forhjul, hvilket er en stor hjælp, når scooteren konverteres til et løbehjul.

I takt med at barnet vokser og bliver mere sikker i sin balanceevne, kan man fjerne sædet og forvandle scooteren til et løbehjul, som barnet allerede er fortroligt med.

Der er god plads til yndlingsplysdyret eller madpakken i scooterens sæde, som er indrettet som ”bagagerum”.

Konrad har i et stykke tid ”kastet lange øjne” efter de større børn, når de kommer susende på løbehjul, så en bedre testkører er svær at forestille sig.

– Konrad giver sin nye scooter/løbehjul topkarakter. Han er vild med løbehjulet, og har drønet rundt på det, både inde og ude, hver dag siden han fik det. Man mærker tydeligt, at det er godt ”kram”, som kan holde til at blive brugt flittigt. Konrad fandt ret hurtigt balancepunktet, selv om løbehjulet virker lidt let bagtil. Derfor skal han være lidt forsigtig med at stille sig alt for langt fremme på løbehjulet, for så er det let at ryge forover, hvis han kører på en lidt større sten eller gren på stien. Vi bor tæt på Fælledparken på Østerbro, og her er der mange der kommenterer det seje løbehjul, når Konrad kører forbi. Han er stolt som en pave hver gang. Selve funktionen scooter/løbehjul er ret smart, for Konrad er stadigvæk vild med alle former for scootere og andre ”børnekøretøjer”, så det er en fordel, at vi kan flekse mellem funktionerne, fortæller Konrads mor Anna.

Der er heldigvis gode hjul på, så det larmer ikke, selv om Konrad suser rundt i lejligheden.

Fælledparken er det perfekte udflugtsmål, når man er sej med sit nye løbehjul.

Ellie er egentlig lidt yngre, end BMW anbefaler i materialet om det labre køretøj til børn. Vi lod det komme an på en prøve, og det viste sig med al tydelighed, at også mindre børn kan have glæde af scooteren.

– Ellie er vild med scooteren, og ”bagagerummet” bliver lastet med bamser og andre legesager, og så går det ellers derudaf. Hun øver sig i at holde balancen, fordi scooteren kun har et enkelt baghjul, og det går allerede ret godt. Ellie er endnu for lille til at bruge den som løbehjul, men det varer nok ikke længe, før hun er klar til at prøve, fortæller Cecilie, som er mor til Ellie.

Det er nemt at stige på scooteren, selv om man endnu ikke har verdens længste ben.

En ”langhåret” græsplane er ikke det nemmeste sted at køre på sccoter, men Ellie insisterer på at få sit nye yndlingskøretøj med i haven. Det går straks lettere på fortovet eller på stuegulvet.

 www.bmwshoponline.dk

Følg os på Facebook og Instagram