Pages Navigation Menu

Pebermyntefudge

Pebermyntefudge

ca. 50 stykker

Ingredienser: 3 dl piskefløde, 3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker, 1 dl Dansukker, Lys Sirup, 1 spsk. vaniljesukker, 1/2 dl Dansukker Glukosesirup, 50 g smør, 100 g mørk chokolade og 1 dl knuste pebermyntestænger.

Bland fløde, muscovadorørsukker, sirup og vaniljesukker i en gryde, og lad det koge, til massen har nået en temperatur på 120 °C, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om det stivner. Rør rundt for at sikre, at blandingen ikke brænder fast på grydens bund. Tag gryden af varmen, og tilsæt glukosesirup og smør. Sæt gryden tilbage på varmen, og kog massen op igen. Bræk chokoladen i mindre stykker, og bland den i massen.

Beklæd en aflang form på ca. 15 x 20 cm med bagepapir. Strø de knuste pebermyntestænger ud i bunden af formen. Hæld massen over de knuste pebermyntestænger. Stil fudgen køligt, til den stivner. Skær den ud i små firkanter.