Pasta ai gamberi

Ingredienser til 4 personer

500 g fuldkornspasta

2 chilier

4 fed hvidløg

5-6 tomater

2 spsk olivenolie

1 dl fløde

340 g krebsehaler

Salt, peber

Rucola

Tilberedning:

Tilberedningstid ca. 30 minutter

  1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand ca. 8 min.
  2. Halvér chilierne på langs, fjern kernerne og skær dem i tynde strimler. Undlad evt. den ene chili hvis du ikke ønsker retten stærk. Hak hvidløg og tomaterne groft.
  3. Steg chili og hvidløg et par minutter i olivenolie ved middel varme. Kom tomaterne ved og steg endnu et par min.ved god varme.
  4. Tilsæt fløde, 2 dl pasta-kogevand samt krebsehaler og bring saucen i kog. Smag til med salt og peber og bland straks med pasta.
  5. Skyl og hak rucola groft og drys den over retten. Servér straks.