Pages Navigation Menu

Pariserburger med sprød salat & syltede pickles

Pariserburger med sprød salat & syltede pickles

Til 2 personer

250 g hakket oksekød 2 spsk kapers

½ dl finthakkede syltede rødbeder

½ tsk groft salt

Friskkværnet peber

1 past. æggeblomme (ca. 1 spsk)

25 g smør

2 store burgerboller (ca. 325 g)

½ dl grov sennepspickles

blandede babysalatblade (ca. 100 g)

½ agurk i skrå skiver (ca. 175 g)

1 skalotteløg i tynde skiver (ca. 75 g)

Rør kødet med kapers, rødbeder, salt, peber og æggeblomme. Form farsen til 2 store, flade bøffer – på størrelse med en burgerbolle. Lad smørret blive gyldent i en stor pande. Steg bøfferne ved kraftig varme, ca. 3 min. på hver side – hvis bøfferne ønskes gennemstegt, skal de steges et par min. ekstra.

Flæk burgerbollerne og rist dem på begge sider. Smør den del af bollerne der skal bruges som låg med pickles. Læg en bøf på hver af de sprøde bunde. Fordel salat, agurkeskiver og løgringe på bøfferne – og til sidst et låg.