Orientalsk kyllingegryde

Orientalsk kyllingegryde

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:

  • 900 g. SMAGFULD Kyllingebrystfilet
  • ½ dl. olivenolie
  • 200 g gulerødder
  • 200 g. hvidkål
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. rødløg
  • 125 g bambusskud
  • ½ spsk. grøn karry pasta
  • ¼ ltr. piskefløde
  • 1 ds. kokosmælk
  • 50 g cashewnødder
  • Ingefær
  • Salt, peber
  • Basmati eller jasmin ris

Tilberedning:

Karrypasta, hvidløg samt krydderier svitses kort i olivenolie i en tykbundet gryde. kyllingebrystfilet skæres i passende stykker og tilsættes, sauteres indtil kødet har en let gylden farve. Hvidkål, gulerødder og rødløg renses og skæres i passende stykker og kommes ved kyllingekødet. Det hele vendes godt. Kokosmælk og piskefløde tilsættes og der røres godt. Bambusskud tilsættes. Det hele småkoger indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens. Retten smages til med salt og peber, lige inden servering drysses der ingefær og cashewnødder i. Serveres med løse ris.

Velbekomme!