Pages Navigation Menu

Orientalsk kyllingegryde

Orientalsk kyllingegryde

900 g. SMAGFULD Kyllingebrystfilet

½ dl. olivenolie

200 g gulerødder 200 g.

hvidkål

2 fed hvidløg

1 stk. rødløg

125 g bambusskud

½ spsk. grøn karry pasta

¼ ltr. piskefløde

1 ds. kokosmælk

50 g cashewnødder

Ingefær

Salt, peber

Tilberedning

Karrypasta, hvidløg samt krydderier svitses kort i olivenolie i en tykbundet gryde. SMAGFULD kyllingebrystfilet skæres i passende stykker og tilsættes, sauteres indtil kødet har en let gylden farve. Hvidkål, gulerødder og rødløg renses og skæres i passende stykker og kommes ved kyllingekødet. Det hele vendes godt. Kokosmælk og piskefløde tilsættes og der røres godt. Bambusskud tilsættes. Det hele småkoger indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens. Retten smages til med salt og peber, lige inden servering drysses der ingefær og cashewnødder i.

Tilbehør Serveres med løse ris og lyst brød.