Pages Navigation Menu

Om os

Par med 1 barn 2Om Børn & Fritid
Børn & Fritid er dit landsdækkende gratis-magasin spækket med spændende nyheder, interessante læserberetninger, oplysende artikler og fængende reportager om den moderne, danske børnefamilies travle verden og hverdag.
I hver udgave sætter vi fokus på aktuelle og relevante emner indenfor sundhed, fritid, børns leg og opvækst, opdragelse, friluftsliv, børnemode, gode ideer, bøger, spil, filmnyheder og meget andet, der vedkommer alle os, der venter sig og/eller allerede har børn.
Børn & fritid er desuden magasinet i børnehøjde, der primært henvender sig til forældre, bedsteforældre og andre med børne- og ungdomsrelateret arbejde, der ønsker at blive lidt klogere på sig selv og den omgivende verden, både vi selv og vore kære unger er del af.
Magasinet er landsdækkende og udkommer via Institutioner, apoteker, hospitaler, venteværelser, udvalgte butikker samt alle REMA 1000. Du kan også læse hele magasinet online blandt andet på denne hjemmeside. Du finder et link på forsiden.

ParKun for Qvinder
I hver udgave af Magasinet Børn & Fritid er sidste del af magasinet dedikeret til alle Qvinder, hvor vi i nærgående og vedkommende artikler og reportager fokuserer på alt hvad der kan interessere tidens kvinder.
I afsnittet Kun for Qvinder kan du fx indhente gode råd og oplysninger om skønhed og velvære, læse om glæder, sorger og bekymringer i parforholdet, samt spejle dig i andre mødres gode som mindre gode erfaringer i forbindelse med at have børn i alle aldre.
Kun for Quinder er desuden den del af magasinet, hvor vi går mere i dybden med væsentlige emner som utroskab, sexlivet, sygdomme/sundhed og alverdens problemstillinger, en mor (eller kommende mor) kan opleve og blive udsat for.
Men Kun for Qvinder, er naturligvis ikke kun for kvinder.
Siderne henvender sig i lige så høj grad til far og alle andre, der har et ønske om at komme lidt mere ind under huden på, hvad rollen som moderne mor også indebærer.