Pages Navigation Menu

Oksekødsgryde

Oksekødsgryde

Personer: 4

400 g SMAGFULD® hakket oksekød 3-7%, 1 spsk. olie, 1 stort skrællet groft hakket løg (ca. 90 g), 500 g rensede champignon, 200 g grønne bønner, 1 mellemstor renset rød peberfrugt, 200 g majskerner, 1 tsk. fint salt, Peber

Tilbehør 1 kg små kartofler med skræl, 1 tsk. fint salt – til kogning

 

Tilberedning

Skræl og hak løget. Rens champignon og rens og hak peberfrugt. Svits løget i olie. Tilsæt det hakkede kød og svits det med til det har skiftet farve. Tilsæt grønsagerne og evt. lidt vand og lad det simre 5-10 min. Krydres med 1 tsk. fint salt og peber. Kartoflerne koges med skræl i 15-20 min. i vand tilsat 1 tsk. fint salt og serveres sammen med gryderetten.

Tip Frosne bønner kan bruges i stedet for friske.