Pages Navigation Menu

Økologiske koteletter med agurk i dildfløde samt hovedsalat

Økologiske koteletter med agurk i dildfløde samt hovedsalat

Til 4 personer

koteletter, hvedemel, salt og peber, 1 hel agurk eller 3 skoleagurker, 1 tsk. flagesalt, 2 dl syrnet fløde, ¼ dl hakket dild, revet citronskal fra ½ ubehandlet citron, 1-2 spsk. citronsaft, friskkværnet peber, 1-2 hovedsalat.

Tilberedning

Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en ske og skær den i skiver. Drys agurkeskiverne med salt og lad dem trække 5-10 minutter. Skyl saltet af og dup dem tørre. Rør syrnet fløde, dild, citronskal og citronsaft sammen og vend agurkerne i cremen. Smag til med friskkværnet peber og måske et par saltflager. Vend koteletterne i hvedemel krydret med salt og peber. Brun koteletterne 1 minut på hver side ved god varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side ved middel varme.

Servér med agurker i dildfløde og salat.