Pages Navigation Menu

Økologisk Tomatsuppe med Italian Meatballs og stegte peberfrugter

Økologisk Tomatsuppe med Italian Meatballs og stegte peberfrugter

TIL 4 PORTIONER:

1 ps. Mou Øko Tomatsuppe

Italian Meatballs (20 stk.):

500 g hakket oksekød

2 æg

1 fed hvidløg

1 løg

1 tsk. salt

1 spsk. tomatpuré

1 spsk. røget paprika

4 stilke/blade persille, hakket

1 spsk. rasp

½ dl. vand

Stegte peberfrugter:

½ rød peber

½ grøn peber

½ gul peber

1 spsk. oregano, frisk,

groft hakket

TILBEREDNING:

Italian Meatballs: Hak fint eller blend løg og hvidløg på en food processor og vend sammen med de øvrige ingredienser. Lad gerne farsen hvile 30 min. og form til kødboller på størrelse med en golfbold. Kog meatballs i ca. 4 min i saltet kogende vand og sigt. Steg evt. meatballs i lidt neutral fedtstof på en stegepande.

Stegte peberfrugter: Skyl og snit peberfrugt i mindre stykker og steg kort på en varm stegepande tilsat lidt neutral olie og krydr med lidt salt og peber. Varm suppen op efter anvisning på emballagen. Anret meatballs i suppeskåle sammen med peberfrugt og hæld den varme fyldige tomatsuppe over.