Nyeste babyovervågning

15

Har du prøvet at vågne om natten og være bekymret for, om barnets dyne er faldet af? Eller har du været i tvivl, om du hørte en lyd fra barnevognen?

To nye babyalarmer fra D-Link, EyeOn Junior Plus og EyeOn Junior, viser billeder og lyd fra børneværelset eller barnevognen – selv i mørke. Måske det gør nattesøvnen lidt bedre? Alarmerne har bevægelses- og lyddetektor og mulighed for tovejs-kommunikation, så du kan lytte og tale til dit barn. Du kan også sætte den til at spille vuggeviser, hvis du selv er blevet hæs.  En babyalarm der også har et kamera som kan sende en mail til far på arbejdet, når baby vågner under fx sin middagslur. Far eller mor kan så se livebilleder på deres smartphone eller tablet. På den måde kan hele familien samles i cyberspace for en stund i en travl hverdag, selvom de ikke alle er til stede inden for hjemmets fire vægge.

EyeOn Baby Junior Plus og EyeOn Junior kan købes i butikkerne og på nettet nu. I slutningen af året kommer også D-Link EyeOn Baby Monitor DCS-825L på markedet.

Når du køber et EyeOn Baby Kamera, hjælper du samtidig forældre i nogle af verdens mest fattige områder. D-Link donerer nemlig et beløb for hver EyeOn-kamera, der sælges i Europa til WaterAid, der giver nyfødte børn en god start på livet ved at give dem rent vand.