Pages Navigation Menu

Minipizzaer med tun og ost

Minipizzaer med tun og ost

Personer: 1

Tomatsauce 10 portioner.

Brug 2 portioner

1 lille løg, 1 fed hvidløg, 1 mellemstor gulerod, 2 spsk. rapsolie,  1 dåse hakkede tomater,  Tørret oregano, efter smag,  Stødt chili, efter smag,  ½ tsk. groft salt Peber

 

Minipizzaer

2 fuldkornspitabrød (60 g), 2 portioner tomatsauce,  30 g tun i vand,  30 g revet ost (30+, max 18 % fedt)

Tilbehør

1 rød peberfrugt, 1 kiwi

Tilberedning

Skræl løget og hvidløget og hak dem fint. Skræl guleroden og riv den groft. Varm olien op i en gryde, tilsæt grøntsagerne og svits dem let. De hakkede tomater samt oregano og stødt chili efter smag. Lad saucen småkoge i ca. 20 minutter uden låg. Smag til med ½ tsk. groft salt og peber og afkøl herefter saucen. Skræl kiwien og skær den i både. Skyl og rens peberfrugten.

Fordel tomatsaucen på pitabrødene. Kom tun og revet ost ovenpå og bag dem i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 5-6 minutter. Server minipizzaerne sammen med peberfrugt og en kiwi.

Tips Pizzaerne kan med fordel laves dagen før og spises kolde til frokost. Tomatsaucen kan laves i større mængder og fryses i passende portionsstørrelser