Pages Navigation Menu

Michael Kors lancerer duft

Michael Kors lancerer duft

Nogle gange sporty. Altid sexet. Og aldrig bange for at være glamourøs.

Nu kan du få en bid af designeren Michael Kors’ glamourøse jetsetliv. Det er nemlig her, han har hentet inspiration til sin nye duft- og makeupkollektion. Kollektionen består af tre individuelle dufte og en række makeupprodukter, der hver især repræsenterer forskellige sindsstemninger.

“Det er skønhed i et helt nyt lys – en måde, kvinder kan vise deres humør på,” siger Michael Kors. Med denne første globale beauty-kollektion har designeren skabt en ny, original og helt fantastisk måde at udtrykke skønhed på. Tre nye dufte og en række makeupprodukter ser dagens lys, og sammen med serien af krops- og solprodukter afspejler de Kors’ forkærlighed for det dugfriske, solkyssede look. I hjertet af denne kollektion findes tre unikke dufte – der er udviklet, så de hver især matcher én af Michael Kors-kvindens tre facetter: SPORTY, SEXET og GLAMOURØS.

SPORTY CITRUS er en frisk duft.

SEXY AMBER emmer af berusende ambra svøbt i sandeltræ og musk

GLAM JASMINE har Kors’ elskede jasminnote i centrum Makeupkollektionen bugner af fantastiske produkter, der giver dig lækker, solkysset hud, frække negle og smukke læber – og den selvsikkerhed og stil, der er Michael Kors-kvindens signatur. Ligesom en klassisk trenchcoat eller en tidløs sort cocktailkjole er hver eneste farve i kollektionen et udtryk for en fuldendt stil, der er designet til alle kvinder – uanset hudfarve, sæson eller trend.

Kors’ første makeupkollektion er en genialt sammensat og nyskabende vifte af ideelle nude nuancer, frække blokfarver og dybe, dramatiske toner.

Til læberne er der tre farvemættede og superluksuriøse Lip Luster-læbestifter i et guldmetallic etui med Michael Kors-logoet og tre elegante Lip Lacquer-lipglosser i fantastiske matchende farver. Lipglosserne er i en transparent, rektangulær stift med Michael Kors-logo i guld.

Følg os på Facebook og Instagram