Du skal bruge:
1 løg
1 lille aubergine
2 peberfrugter
2 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
1 pose Santa Maria Chili con Carne Spice Mix
1 dåse hakkede tomater
5 dl mælk
2 spsk. hvedemel
1 tsk. muskatnød
Salt og peber
50 g revet ost
5 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas
75 g revet ost
1 bundt forårsløg
1 bundt frisk koriander
Sådan gør du:
Hak løget fint. Skær aubergine i små tern. Snit peberfrugterne. Varm olien i en gryde og svits løg og grøntsager.
Tilsæt kødet og brun det med Chili con Carne Spice Mix. Tilsæt hakkede tomater og lad kød og grøntsager simre under låg i ca. 10 min.
Hæld 3 dl mælk i en lille gryde. Ryst resten af mælken sammen med mel til en jævning. Rør jævningen i den lune mælk og rør i saucen, mens den jævnes. Smag saucen til med muskatnød, salt og peber. Tilsæt osten og lad den smelte i saucen.
Fordel lagvis, i en smurt springform på ca. 22 cm i diameter, tortilla, kødsauce og ostesauce. Slut af med et lag kødsauce og drys med revet ost. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Top lasagnen med snittet forårsløg og frisk koriander. Servér evt. med en skål sprød salat.