Pages Navigation Menu

Lune sild

Lune sild

Til 4 personer

5 stk. sildefileter uden ben
2 pakker røget laks i skiver
2 spsk. dijonsennep
1 bundt dild
4 spsk. syltet ingefær
olie til pensling
1 dl hvidvin
2 spsk. hvidvinseddike
2 stk. rødløg
Salt og peber

Pynt
2 spsk. kapers
½ bundt dild

Tilberedning

Klip finnerne af sildefileterne og smør dem godt ind i dijonsennep på indersiden, læg syltet ingefær og dild ovenpå og fold fileten sammen. Rul 2 røgede lakseskiver rundt om hver filet. Rullerne pensles med olie og krydres med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Hæld hvidvin og hvidvinseddike over fileterne og fordel rødløg i skiver ovenpå. Stilles i forvarmet 200 grader varm ovn i 10 minutter. Herefter tages fadet ud. Pynt med 2 spsk. kapers og ½ bundt dild og serveres straks.

Følg os på Facebook og Instagram