Pages Navigation Menu

Lasagne med oksekød, squash & mozzarella

Lasagne med oksekød, squash & mozzarella

400 g hakket oksekød

2 fed hvidløg

1-2 tsk oregano

1 dåse hakkede tomater med krydderurter

2 squash

1 pose frisk mozzarella

6-8 lasagneplader

Tilbehør: salat & brød

Svits kødet, tilsæt hvidløg samt oregano og svits endnu et par min.

Tilsæt hakket tomat og lad det simre 5 min.

Kom lidt vand ved, hvis saucen virker tør og smag til med salt og peber.

Skær squash i tynde skiver på langs, brug f.eks. en ostehøvl eller kartoffelskræller.

Skær mozzarella i tynde skiver.

Læg lasagnepladerne lagvis med kødsauce, squash og mozzarella.

Slut af med frisk mozzarella.

Bag lasagnen i ovnen i 30 min. ved 175°C.

Lad den hvile 5 min. inden den skæres ud. Servér med salat og brød.