Lad solen fylde badebassinet med varmt vand

21

”Kom nu op ad vandet og få lidt varme i solen”…

De fleste af os kan nikke genkendende til det tilråb om sommeren i haven, når børnenes læber synes lettere blå og man kan se at deres små arme har kuldegysninger. For det er både alt for dyrt og praktisk taget umuligt, at fylde et badebassin op med 3-4000 liter varmt vand som børnene kan bade i dagen lang.
Her i sommermånederne, er der et stort badebassin i de fleste børnefamiliers haver. Men vandet er koldt, meget koldt, og det betyder at børnene ikke får lov til at bade særligt længe i vandet, da mor eller far synes at børnene bliver for kolde. Men med en solfanger i nærheden af bassinet, der er koblet til vandpumpen, kan man lede solens varme stråler mere koncentreret ind i vandet og dermed gøre vandlegen både sjovere og længere.
Hos www.Poolworld.dk forhandler de en masse udstyr og tilbehør til badebassiner og pools, og her kan man investere i en Sunny solfangerkugle, der er nem at montere og som fylder et minimum. Solfangeren skal ledes gennem bassinets filterpumpe, og har Laterale fødder, som gør det muligt at vinkle solvarmeren bedre mod solens UV stråler, og så koster den ikke meget mere end selve badebassinet.