Pages Navigation Menu

Kyllingefrikadeller med rissalat

Kyllingefrikadeller med rissalat

Til 4 personer

Kyllingefrikadeller
450 g SMAGFULD hakket
Kyllingekød
2 tsk. salt
¼ tsk. peber
1 finthakket skalotteløg
1 dl. hvedemel
1 æg
2 dl. mælk
Smør eller olie til stegning

Rissalat
2 dl. ris blandet med vilde
¼ kg tomater
1 bdt. forårsløg
2 spsk. olivenolie
Salt, peber
1 hjertesalat
1 stor håndfuld rucola salat
Tilberedning

Rør SMAGFULD kyllingekødet sejt med salt, tilsæt peber, skalotteløg, hvedemel og æg og rør godt. Rør mælken i lidt ad gangen og lad farsen hvile mindst 15 min. Form farsen til frikadeller og steg dem 4-5 min. på hver side ved jævn varme.
Rissalat Kog risene som anvist og sæt dem til afkøling. Portionen svarer til ca. 4 dl. Kogte ris. Bland de afkølede ris med kvarte tomater, snittede forårsløg, olivenolie og balsamico. Smag til med salt og peber og tilsæt hjertesalat brækket i mindre stykker samt rucola lige inden servering.
Tilbehør: Et groft brød.