Pages Navigation Menu

Kylling i pita

Kylling i pita

Personer: 4

Kylling
500 gram SMAGFULD kyllingeinderfilet
1 spsk. olie til stegning
1 tsk. karry
1 tsk. salt
5-6 drej på peberkværnen

 

Karry yoghurt
3 dl yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. karry
Revet skal og saft fra 1 øko citron
1 tsk. salt
5 drej på peberkværnen

Tilbehør
8 grovpitabrød
1 iceberg salat

Tilberedning

Karry yoghurt

Riv skallen fra citronen på et rivejern.  Pres saften fra citronen på en citruspresser. Hæld mayonnaise og yoghurt naturel op i en lille skål.  Tilsæt karry, salt, peber samt citronsaft og citronskal.  Rør det sammen med en spiseske.

Kylling

Tænd ovnen på 200 grader. Tag risten ud af ovnen. Tag kyllingeinderfileterne ud af pakken.  Krydr dem med salt, peber og karry på begge sider.  Tag en stegepande og varm den op til høj varme.  Hæld olien på panden og skru blusset ned på middelvarme. Steg kyllingeinderfileterne i 8 minutter.  Vend dem flere gange undervejs med en gaffel. Når kyllingeinderfileterne er færdigstegte, lægges de på et fad.