Pages Navigation Menu

Kvalitetsbrænde lige til døren

Kvalitetsbrænde lige til døren

Efteråret er sat ind og det er tid til at tænde op i brændeovnen. Det kan godt være lidt af en jungle, at finde ud af hvilket brænde der er det bedste. Der findes brænde i mange varianter. Skal det være lufttørret eller ovntørret? Hvilke slags brænder bedst og i længst tid? Er det bøg, ask, avnbøg, blandet løv eller eg. Vidste du, at der findes en blog på www.dkbrande.dk hvor du kan få svar på mange af dine spørgsmål om brænde?

Når du er blevet klogere på hvad, der er det rigtige brænde til dit behov, er det nemt at bestille det med levering lige til kantstenen. Ja, faktisk mere end det, for på Sjælland medbringer Dkbrænde.dk en lav gaffeltruck, så brændetårnet køres direkte ind under et halvtag eller ind i garagen.

– Vi leverer ikke kun brænde til private husstande, men også til masser af institutioner og skoler, hvor man har udendørsaktiviteter og madlavning over bål. Uanset hvem der bestiller, har vi en hurtig leveringstid, som på Sjælland er maks. tre dage. I Jylland og på Fyn kan vi leverer i løbet af en til to dage, siger Jesper fra Dkbrænde.

Følg os på Facebook og Instagram