Pages Navigation Menu

Køkkenhjælp…

Køkkenhjælp…

(annonce) Spaghetti bolognese, frikadeller og pizza. Kender du det, at man kører i sløjfe i de samme opskrifter igen og igen? Nogle dage står idéerne ikke ligefrem i kø, når der skal købes ind, og tiden kan da også bruges bedre end at stå i supermarkedet og stirre, tom for idéer, ned i køledisken.

Af Henriette Rosenthal Muld

Hvad med at gøre hverdagene lidt lettere, ved at få lækre måltidskasser, med opskrifter og råvarer, leveret til helt til døren og derved undgå stress og jag omkring middagstid?

Lækker hjemmelavet mad hver dag. Det ønske kan de fleste nok godt tilslutte sig, men nogle gange kniber med tiden til at få købt ind? Det billede nikker mange børnefamilier genkendende til, og her er et trick: få leveret lækre måltidskasser med både opskrifter og ingredienser til lige netop det antal personer du skal lave mad til – og alle opskrifter er strikket sammen, så det kun tager en halv time, at få et velsmagende måltid på bordet – RetNemt Måltidskasser, hedder denne smarte genvej til en nemmere hverdag.

Hvor mange spiser med?

Hos RetNemt Måltidskasser ved man godt at ikke alle dage er ens – tværtimod, lever mange familier et aktivt liv med fritidsinteresser der stækker sig over forskellige dage i ugen. Derfor kan man bestille sine måltidskasser til at passe til lige netop det antal der er hjemme – og til det antal dage man ønsker. Man får hver uge en mail med menuen for næste uge, og man kan ændre på antallet af retter og kuverter helt indtil 1-3 dage før. Her har de over 600 forskellige sunde opskrifter og 10 nye at vælge imellem hver uge. Så her er det nemt, at servere varieret og sund aftensmad til hele familien, og er der råvarer I ikke kan lide eller tåle kan disse fravælgesTilmed får du alle de friske råvarer serveret direkte til døren senest kl. 17 i en kølekasse, så du behøver ikke være hjemme når den ankommer. Oftest kan retterne være klar til middagsbordet indenfor en halv time og alle råvarer følger med i leveringen. Hvis der f.eks. skal bruges 3 tsk. karrypasta til en ret, ja så følger det med i kassen – altså nul madspild.

 

Følg os på Facebook og Instagram