Pages Navigation Menu

KØDBOLLER PÅ STICKS I BBQ

KØDBOLLER PÅ STICKS I BBQ

DET SKAL DU BRUGE:

400 g hakket svinekød

1 tsk. salt

1 løg

1 æg

3 spsk. rasp

2 spsk. mælk

1 potte frisk basilikum

50 g revet parmesanost

Smør og olivenolie til stegning

1 brev Santa Maria RUB for Ribs

2 dl Santa Maria BBQ sauce Roasted Garlic, Original eller KentuckyWhiskey

2 tsk. Santa Maria oregano

Salt og peber

100 g rucola

SÅDAN GØR DU:

Rør kødet med salt. Hak løget fint. Rør løg, æg, rasp og mælk i farsen. Lad farsen hvile i køleskabet i 30 minutter.

Hak basilikum og rør i farsen sammen med fintrevet parmesanost. Form farsen til små kødboller og vend dem i krydderiblandingen.

Steg kødbollerne på en støbejernspande på grillen i smør og olivenolie. Alternativt på en almindelig stegepande.

Server frikadellerne i BBQ sauce.