Kentucky Burger

En guddommelig burger med en lækker bøf af det bedste oksekød, grillede rødløg, Kentucky Whiskey BBQ Sauce og blåskimmelost. Den perfekte smagskombination!

Til 4 personer
500 g hakket kød af oksebov, grofthakket
0,5 tsk. salt
1 tsk. Santa Maria Tellicherry Black Pepper
1 stk. rødløg
100 g blåskimmelost
4 stk. burgerboller
4 spsk. Santa Maria American BBQ Sauce Original

Sådan gør du:
Bland det hakkede kød med salt og peber. Formes til fire bøffer. Skyl og snit salaten i tynde strimler, og skær rødløget i skiver. Grill bøffer og rødløg på en varm trækulsgrill over direkte varme. Rødløgene skal grilles ca. 3 minutter på hver side.
Tips! Læg rødløgene i en lille foliebakke, som anbringes på grillen. På denne måde undgår du, at løgene falder igennem grillristen. Løgene krydres med salt og peber til sidst.
Vend kun bøfferne en enkelt gang, så de får et flot mønster fra grillen – vendes første gang efter ca. 2 minutter. Efter ca. 1 minut skal du smuldre blåskimmelost hen over bøfferne og lægge låg på grillen. Giv bøfferne et minut mere, inden du gør burgerne klar til servering. Læg bøfferne på de lune burgerboller, og kom salat, grillede løg samt BBQ-sauce ovenpå. Serveres med det samme.

(Annonce)