Pages Navigation Menu

Julepølser

Julepølser

Personer: 4

1 pakke kålpølser eller 1 pakke SMAGFULD landmedister

½ selleri i tern

2 løg i halve

1 helt hvidløg i fed

1 hel chili ½ bundt rosmarin (eller tørret)

1 bundt timian

½ flaske hvidvin

½ liter vand

Salt og peber

½ øko hvidkål fintsnittet (eller ¼ alm. hvidkål)

100 g smør

1 bundt hakket persille

Tilbehør

Kartoffelmos

Sennep

Rødbeder

Tilberedning

Læg pølserne eller medisteren på en varm sauterpande og vend pølserne/ medisteren når den er gylden. Tilsæt alle øvrige ingredienser undtagen hvidkål, smør og persille. Lad retten simre stille og roligt i 20 minutter. Herefter tages pølserne op og skæres i passende stykker. Tilsæt hvidkål, smør samt hakket persille og kog det godt igennem i 7 minutter. Serveres straks med pølserne samt sennep og rødbeder til.

Tips Denne ret kan serveres med kartoffelmos