Pages Navigation Menu

Julepølser

Julepølser

4 personer

1 pakke kålpølser, 1 landmedister, ½ stk. knoldselleri, 2 stk. løg, 1 stk. helt hvidløg, 1 stk. chilifrugt, ½ bundt rosmarin, 1 bundt timian, ½ flaske hvidvin, ½ l vand, Salt og peber, ¼ stk. hvidkålshoved, 100 g smør og 1 bundt Persille.

Tilbehør kartoffelmos                                                                                                                                                                         sennep rødbede

Tilberedning

Læg pølserne eller medisteren på en varm sauterpande og vend pølserne/ medisteren når den er gylden. Snit hvidkål fint, skær løg i halve og selleri i tern. Tilsæt alle øvrige ingredienser undtagen hvidkål, smør og persille. Lad retten simre stille og roligt i 20 minutter. Herefter tages pølserne op og skæres i passende stykker. Tilsæt hvidkål, smør samt hakket persille og kog det godt igennem i 7 minutter. Serveres straks med pølserne samt sennep og rødbeder til.

Tips: Denne ret kan serveres med kartoffelmos