Pages Navigation Menu

Hyggelige børneværelser…

Hyggelige børneværelser…

Det er ikke altid så meget, der skal til for at give børneværelset et lille løft, som giver barnet fornyet lyst til at være der. I mange familier står børneværelserne nærmest tomme det meste af tiden, fordi ungerne foretrækker at være i nærheden af resten af familien. Med små virkemidler kan man gøre værelset til en dejlig base for leg og hygge.

 

 

blomstGrønne fingre

Køb nogle flotte farverige blomster i fine krukker til at pynte på værelset. Lær barnet at passe blomsterne og at give dem vand i den rigtige mængde. De fleste børn synes, at det er hyggeligt, at have sådan et lille projekt at passe. 

 

 

 

 

 

 

Kulør på væggen

I mange børneværelser er hvid den fortrukne farve på vægge og lofter.

Vi gætter på at det er ”mor” der har valgt farven, for mange børn ville jo nok vælge lidt sjovere. Man kan nemt og uden de store armbevægelser, ændre rummets stemning, ved at male bare en enkelt væg i en flot farve, som barnet er med til at vælge. Alternativt findes der et væld af flotte tapeter og wallstickers, som også blot kan sættes på den ene væg for at skabe liv og forandring

farve væg

.        

 

 

 

 

 

Møbler der vokser

Det kan godt være en pebret affære, at indrette et hyggeligt børneværelse. seng vokser

Vælg møbler der over tid, kan ”vokse med barnet”, så babysengen måske kan forlænges til at blive en fin juniorseng, og det der tidligere var babys pusleplads, enten kan forandres til en praktisk kommode, eller måske et skrivebord. Mulighederne er mange, og de løsning er der til en start umiddelbart virker dyre, kan ende med at være de billigste i længden.

 

 

 

 

 

 

 

Følg os på Facebook og Instagram