Pages Navigation Menu

Hornfisk med varm kartoffelsalat

Hornfisk med varm kartoffelsalat

Til 4 personer.

2 pakker hornfisk, olie til stegning, smør, salt og peber, 4 kartofler, ½ l fløde, 1 spsk. dijonsennep, 1 citron, 400 g ærter, 2 bundter dild, 1 pakke salatmix.

Tilberedning

Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte. Kartofler i skiver koges i 5 minutter i letsaltet vand. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af. Tag en gryde og kog fløden op med sennep og revet citronskal. Lad det koge igennem i 5 minutter. Tilsæt de halv rå kartoffelskiver og lad dem koge med i flødesaucen i 5 minutter. Til sidst tilsættes ærter samt den friske dild. Skyl og rens hornfiskene og krydr stykkerne med salt og peber. Varm en pande op og tilsæt olie og smør. Steg dem 3 minutter på hver side. Anret den skyllede salat på 4 tallerkener sammen med den varme kartoffelsalat.

Til sidst toppes med den ny stegte hornfisk. Servér straks.