Pages Navigation Menu

Hold de små fødder varme

Hold de små fødder varme

(Annonce) Børn elsker at lege i sneen og regnen, og deres fantasi gør dem legesyge og kreative. Men uanset om børnene kælker, har sneboldkamp med vennerne eller hopper i vandpytter, skal de selvfølgelig have de rigtige sko og støvler på. Med det helt rigtige fodtøj kan de trygt lege og være varme og glade uanset vejret.

Det er netop det, ECCO har sat fokus på de sidste 40 år, når virksomheden har udviklet børnesko, der er specialdesignet til det danske efterårs- og vintervejr.

”Vi er enormt optaget af at designe sko, som både er funktionelle og moderne, så børnene og deres fødder får så meget ud af sæsonens eventyr som muligt”, fortæller Simone Wahrheit, der er designer ECCO KIDS.

”Det er en konstant udfordring at designe sko, hvor der aldrig må gås på kompromis med komfort, funktionalitet og stil. De små fødder skal kunne vandre og udforske verden – helt uden hindringer”.

ECCO URBAN SNOWBOARDER støvlen er ekstremt godt isoleret, og har en fin lille refleks på hælen. Den er et resultat af flere måneders forskning og udvikling, hvor fokus har været børns leg og føddernes behov for at ånde, samtidig med at støvlerne skal være vandtætte. ECCO URBAN SNOWBOARDER støvlen har derfor også en god GORE-TEX® beskyttelse.

www.littlefeet.ecco.com

 

Følg os på Facebook og Instagram