Pages Navigation Menu

Grillfest i vinterklæder

Grillfest i vinterklæder

Man kan sagtens holde en fantastisk grillfest, selv om kalenderen skriver efterår eller vinter. Og hvad med i øvrigt at prøve med lidt nytænkning, når planlægningen af årets julefrokost havner på tegnebrættet?

Af Henriette Rosenthal Muld

Efterårets og vinterens fester får lige et ekstra pift, når gæsterne opdager, at de er inviteret til grillparty. Det forventer de færreste nemlig på denne årstid.

Nogle af os der er født om vinteren, har til tider været lidt misundelige på dem, som kunne holde fødselsdag med havefest og sol på himlen om sommeren. For der er bare noget særligt ved et grillparty. Måske har det noget at gøre med et urinstinkt, der vækkes til live ved synet af gløderne og duften af de store lækre stykker kød, eller måske en hel pattegris, der langsomt tager farve og pirrer vores lugtesans, mens det bliver grillet.

Nu kan vi pakke vores uklædelige misundelse langt bort, for hos Pattegrise.dk er der overhovedet ikke noget odiøst i, at holde en grillfest i de kølige måneder, snarer tværtimod. Her rykker man ud hele året, med kompetente folk der styrer madlavningen på en stor grill. Så kan alle, også værten, læne sig tilbage og nyde festen. Menuen står på lækkert grillet kød eller hel pattegris og delikat tilbehør lavet fra bunden.

Pattegrise 1

Hvad nu hvis det ikke holder tørvejr?

Vejret er ingen hindring, uanset om det drypper lidt fra himlen enten som regn eller sne, for så medbringer Pattegrise.dk en pavillon, så grillmesteren kan grille i ”tørvejr”.

En julefrokost ud over det sædvanlige!

Når årets julefrokostskal planlægges, forfalder man nemt til det sædvanlige. Prøv noget nyt! I stedet for de traditionelle sild og fiskefilet, så hold en grillfest. Det vil være den julefrokost, som huskes længe for sin originalitet og hyggelige stemning.

Prima kvalitet!

Kun de bedste råvarer, deriblandt danske frilandspattegrise, finder vej til Pattegrise.dk´s køkken, når dit festmåltid tilberedes. Stemningen og duften der breder når pattegrisen grilles i 3-4 timer, får smagsløgene til at løbe i vand, og festen tager allerede her sin start.

Foruden helstegt pattegris kan du også vælge, at servere helstegt vildsvin, kalv, lam, spareribs og hjemmelavede pølser, alt sammen grillet til perfektion, og med lækker tilbehør for dine gæster, som med garanti vil juble over hele ”set uppet” som er en oplevelse i sig selv. Læs mere og sammensæt din perfekte menu på www.pattegrise.dk.