Pages Navigation Menu

Grillet mørbrad i baconsvøb & kartoffel-bønne-salat

Grillet mørbrad i baconsvøb & kartoffel-bønne-salat

1 mørbrad af gris

Salt, peber

3-4 skiver bacon

750 g små nye kartofler

150 g græsk yoghurt 2%

1 spsk mayonnaise

1 tsk sennep

½ tsk honning

Saft og revet citronskal fra ½ citron

Salt, peber

1 bundt forårsløg

250 g bælgede hestebønner eller edamame bønner

Tilbehør: brød

Krydr kødet med salt og peber og pak det ind i bacon.

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og afkøl.

Grill mørbraden indirekte 20-25 min.

Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, honning, citronsaft og skal sammen og smag dressingen til med salt og peber.

Skær de største kartofler i lidt mindre stykker og vend dem i dressingen.

Lad det trække og smag til.

Blanchér bønnerne et kort øjeblik.

Snit løgene og drys dem og bønnerne ud over kartoffelsalaten.

Skær kødet i pæne skiver og servér det med salat og brød.