Grillet mørbrad af gris i baconsvøb & kartoffel-bønne-salat

Til 4 personer

1 mørbrad af gris

Salt, peber

3-4 skiver bacon

750 g små nye kartofler

150 g græsk yoghurt 2 %

1 spsk mayonnaise

1 tsk sennep

½ tsk honning

Saft og revet citronskal fra ½ citron

Salt, peber

1 bundt forårsløg

250 g bælgede hestebønner eller edamame bønner

Tilbehør: brød

Krydr kødet med salt og peber og pak det ind i bacon. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra og afkøl. Grill svinemørbraden indirekte 20-25 min. Rør yoghurt, mayonnaise, sennep, honning, citronsaft og skal sammen og smag dressingen til med salt og peber. Skær de største kartofler i lidt mindre stykker og vend dem i dressingen. Lad det trække og smag til. Blanchér bønnerne et kort øjeblik. Snit løgene og drys dem og bønnerne ud over kartoffelsalaten. Skær kødet i pæne skiver og servér det med salat og brød.