Pages Navigation Menu

Glutenfri bagt pasta med kylling

Glutenfri bagt pasta med kylling

500 g kyllingebrystfilet

350 g glutenfri pasta

1 glas glutenfri tomatsauce

2 dl mozzarella

2 spsk. revet parmesan

1 kvist frisk basilikum

Salt og peber

Tilberedning

Kog kyllingebrysterne i en gryde med vand og lidt salt til de er gennemkogte (ca. 30 minutter). Hæld vandet fra og brug to gafler til at rive kyllingekødet fra hinanden i tynde strimler. Opvarm ovnen til 200 grader.

Kog pastaen i en gryde med vand og ½ tsk. salt til den er al dente, efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Tilsæt kyllingekødet og tomatsaucen og rør grundigt rundt. Hæld halvdelen af blandingen over i et ildfast fad, drys halvdelen af det revet mozzarella, halvdelen af basilikummen og halvdelen af parmesanosten over pastalaget. Hæld resten af pastablandingen ovenpå og fordel resten af mozzarella på toppen.

Kom fadet i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter. Tag fadet ud af ovnen, fordel straks resten af parmesan og frisk basilikum over fadet og server.

Tip:

Server denne pastaret med et friskbagt glutenfrit flettet pestobrød.