Pages Navigation Menu

Gardiner skaber stemning

Gardiner skaber stemning

Annonce. Der er i den grad fokus på gardiner, når man kigger i ethvert boligmagasin. Gardiner indrammer da også på fineste vis boligens vinduer og døre, og ved hjælp af de forskellige stoffers tykkelse og struktur, understreges den stemning man ønsker at frembringe.

Af Henriette Rosenthal Muld

Et soveværelse a la en luksussuite på et trendy boutique hotel? Det kræver ikke meget at forvandle husets, ofte lidt nedprioriterede, rum og vupti får man denne luksusfornemmelse, når man træder ind i sit soveværelse. Lidt tonet maling på væggene og tykke, bløde gardiner fra loft til gulv, tone i tone med vægfarven. Mere skal der ikke til.

Mørklægning i alle toner

Mørklægningsgardiner. Ordet får mange til at tænke på gammeldags tunge gardiner i dunkle nuancer – og det er en skam. I dag findes mørklægningsgardiner nemlig i mange variationer – også i lyse farver. I mange hjem med store vinduer er det ikke kun i soveværelset, mørklægningsgardiner er praktiske. I stuen er de en fordel, når Tour de France fylder skærmen, og solen står lige ind ad vinduet. Hvilke mørklægningsgardiner, eller gardiner i det hele taget, der er de helt rigtige til dit hjem, kan eksperter fra Gardinbus hjælpe dig med at finde ud af. Der findes nemlig afskærmningsløsninger, som man ikke selv nødvendigvis opmærksom på.

Et eksempel kunne være: måske forestiller du dig, at rullegardiner er den bedste løsning i et børne- eller soveværelset? Det er muligt, men en ekspert fra Gardinbus kan give dig flere muligheder at vælge mellem.

Vælg den rigtige løsning

De rigtige gardiner er lige så vigtige som alt andet interiør, og er ofte en investering, som gerne skal holde i længere tid, så det er vigtigt at vælge de helt rigtige. Derfor tilbyder Gardinbus et hjemmebesøg, hvor du får professionel rådgivning. De kører i hele landet og har hele sortimentet med, når du får besøg, lige fra rullegardiner til stofgardiner. Alt sammen, så du kan se og mærke kvaliteten i dit eget hjem.

Når du har besluttet dig for hvilke gardiner, der er den rigtige løsning, tager Gardinbus sig af resten. Det er skønt at slippe for bøvlet med selv at måle op og for usikkerheden over, om det nu er gjort rigtigt. Du kan bare læne dig tilbage og nyde synet af dine nye gardiner, som fagfolk har monteret for dig.

Er det dyrt?

At få besøg af Gardinbus er ganske gratis. Nye gardiner er desværre ikke gratis, men hvis man har lyst til at dele betalingen op i flere mindre bidder, kan man få delt sin betaling over 10 eller 20 måneder – oveni købet rentefrit. Lige nu giver Gardinbus 30 % rabat på dine nye gardiner og i øvrigt er langt de fleste af produkterne ökotex godkendt.

Skab uderum med en markise

En markise skærmer mod solens stærke stråler, men den skærmer også mod dug og støvregn. Ved at montere en markise over terrassen, kan man forlænge sæsonen for udeliv, og skabe et ekstra uderum.

Læs mere på: Gardinbus.com

 

Følg os på Facebook og Instagram