Pages Navigation Menu

Fritadelle

Personer: 5

3 bagekartofler

1 squash

¼ bundt timian

1 æg

1 spsk karry

3-4 spsk hvedemel

Salt og peber

2 tsk olie

Tilberedning

Skræl bagekartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Læg det herefter op i en stor skål. Skyl squash og riv den på den grove side af rivejernet. Læg dem over i skålen til de revne kartofler. Skyl timian og pluk bladene af Slå æggene ud i en lille skål og pisk dem sammen med en gaffel. Vend æggemassen op i skålen med revet squash og kartoffel. Tilsæt timianblade, karry, mel, salt og peber og vend det godt sammen til en ”fars”. Varm olien på panden ved god varme. Olien er varm, når det siger lyde, når farsen lægges på. Form farsen til fritadeller, på størrelse med frikadeller, med to spiseskeer, og læg dem over på panden med det samme. Skru ned til middel varme, og steg fritadellerne 4-5 minutter på hver side.

Råd: Hvis der kommer æggeskaller ned til æggene, kan de fjernes med en gaffel