Pages Navigation Menu

Flotte hudvenlige smykker

Flotte hudvenlige smykker

Vi elsker smykker. Flotte smykker i lækre designs og gerne mange af dem, så man kan ”dresse” op eller ned afhængigt af humør, og hvad dagens eller aftenens program byder på.

Af Henriette Rosenthal Muld

Det starter tidligt, og mange piger er da også ret unge, når mor og far giver efter, når datterbarnet plager om at få huller i ørene. Men hvordan er det nu med de der øresmykker? Er der ikke noget med, at man kan få en allergisk reaktion med kløe og væskende sår? Nej, ikke hvis du vælger smykker fra Blomdahl, som producerer ”rene” smykker helt uden nikkel, cadmium, bly og andre uhensigtsmæssige stoffer. Smykker som alle kan tåle at bruge.

Den del af Blomdahls øreringe der er i kontakt med huden, er fremstillet af nøje udvalgt titan og plastik af rene medicinske kvaliteter, og derfor er der ingen risiko for at få nikkelallergi.

Smykkerne udvikles og fremstilles i Sverige, under fuld kontrol og dokumentation hvilket garanterer, at øresmykkerne er fuldstændig sikre for både store og små.

Ligegyldigt hvor meget de ønsker det, så sker det ofte at børn tøver med at få lavet et nyt hul efter det første hul. Derfor har Blomdahl udviklet medicinsk dobbeltpiercing. Dette indebærer at piercingen laves i begge ører samtidigt. Det går hurtigere, føles tryggere og er mere skånsomt for barnet.

Hvorfor skal jeg vælge hudvenlige smykker fra Blomdahl?

Kontaktallergier kan udvikles når som helst i livet og du kan for eksempel få nikkelallergi, hvis du anvender smykker med nikkel i. Omkring 15 procent af alle kvinder i Danmark lider af nikkelallergi.

Selv om nikkelallergi er den mest almindelige kontaktallergi, kan smykker indeholde mange andre allergen stoffer for eksempel guld, kobolt, epoxy og akrylater. De kan også indeholde giftige, cancerogene eller på anden måde helbredstruende stoffer for eksempel bly, cadmium, formaldehyd, ftalater og bisphenol A (BPA).

Hudvenlige smykker fra Blomdahl er udviklet i samråd med hudlæger, så de passer til alle, der vil undvige kontaktallergi og andre helbredsrisici. Blomdahl bruger kun de sikreste materialer, derfor anbefales Blomdahl både til børn og voksne, som vil kunne bære smykker hver dag uden at være urolig for sin hud og sit helbred.

Ønsker du at vide mere om Blomdahls smykker så læs mere på www.blomdahl.dk

Følg os på Facebook og Instagram