Pages Navigation Menu

Flere idéer til børneværelset…

Flere idéer til børneværelset…

Slap af…

madrasHvis der er plads på børneværelset, elsker de fleste børn, at have en stor lav madras på gulvet.  Gerne med store bløde puder. Det er her man kan tage et ”time out” og bare flade ud med vennerne når man har leget. Det er også her, der er plads til alle, hvis man kan lokke en af de voksne til at læse en god bog højt. Sidst med ikke mindst er det også supernemt når børnene har legekammerater på besøg til en overnatning.

 

 

 

 

System i rodet

boksMange børn har svært at overskue hvor de skal starte og hvor de skal putte legesagerne hen, når de får besked på at rydde op. De mindre børn kan man hjælpe ved at købe legetøjskasser i forskellige farver, og eventuelt sætte et billede på fronten af hvad der hører til i netop denne kasse, for eksempel biler, puslespil eller dukker.

I øjenhøjde

Når børneværelset skal indrettes og hylder og reolerne skal på plads, er det en god idé at huske at barnet ikke er lige så høj, som personen der fører boremaskinen. Det er er en klassik fejl at sætte hylderne for højt, og det er altså sjovere for barnet at have sine legesager i øjenhøjde.

 

 

 

 

 

 

Lille spejl på væggen der…

Mange børn er ikke til at hive væk, hvis de først får øje på sig selv i et spejl. spejlHæng derfor et spejl op på børneværelset, men sørg for at det hænger forsvarligt, så barnet ikke han komme til at hive det ned. Barnet lærer sig selv og sin krop at kende ved at se sig selv i spejlet.

 

 

 

 

Følg os på Facebook og Instagram