Fiskefrikadeller med remoulade og råstegte kartofler

4 personer

Fiskefrikadeller

450 g torskefileter

1 stk løg

1 dl mælk

1 stk æg

3 spsk hvedemel

1 tsk salt peber

peber

1 spsk flydende fedtstof

Remoulade

¾ dl fromage frais

1 dl finthakket pickles

Salt og peber Salt og peber

Råstegte kartofler

800 g kartofler

1 spsk flydende fedtstof

1 dl grøntsagsbouillon

Salt og peber

Fiskefrikadeller

Skær fisken og løget i mindre stykker. Blend det sammen med mælk, æg, mel og salt i en foodprocessor til en ensartet fars. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande i fedtstoffet. Tag frikadellerne af panden, lige når de er gennemstegte.

Remoulade Rør det syrnede mælkeprodukt med finthakket pickles. Smag til med salt, peber og evt. sødemiddel eller sukker, hvis pickles er meget syrlig.

Råstegte kartofler Skær kartoflerne i tern ca. 1½-2 cm. Svits dem på en pande i fedtstoffet, til de har fået lidt farve. Tilsæt bouillonen og krydr med salt og peber. Lad kartoflerne stege i ca. 15 minutter, til de er møre.