Pages Navigation Menu

Familiens Juledagbog puster nyt liv i gamle minder

Familiens Juledagbog puster nyt liv i gamle minder

(annonce) Nu får alle familier mulighed for at bevare julens mange traditioner og minder og lade dem sive ned gennem de kommende generationer ved hjælp af Familiens Juledagbog.

Hvem fik mandelgaven? Hvad fik barnet af mor og far – og bedstemor? Var det en hvid jul? Julen er fyldt med traditioner og minder, som for mange familiers vedkommende udelukkende ligger gemt i hukommelsen. Men med tiden går nogle af historierne tabt, hvis ikke vi sørger for at fortælle dem videre til de næste led i familien. Det behov løser Familiens Juledagbog – en bog, som kan tages ned fra hylden år efter år af store og små, udfyldes og læses af generationer.

”Familiens Juledagbog har sin berettigelse, idet mange af os har et ønske om, at de næste generationer gerne må kende til familiens juletraditioner,” siger Allan Jensen, som er ophavsmand til ideen, og fortsætter: ”I dag er det bare sådan, at vi er mest tilbøjelige til at få taget nogle enkelte billeder, og så når vi sjældent længere. Nogle ting husker vi, imens andre går i glemmebogen, selvom de måske har stor betydning for familiens identitet omkring julen som højtid. I Juledagbogen, som så dagens lys før den digitale tidsalder for alvor tog over – og som er et modtræk til netop den digitale trend – kan man nedfælde episoder, opskrifter osv. og indsætte fotos som en hyggelig og personlig måde at hjælpe minderne ned gennem de forskellige led i familien. På den måde bevares familiens helt egen julefortælling med alle de nuancer og detaljer, som er med til at gøre julen til noget særligt for både børn og voksne.

19. decFamiliens Juledagbog forhandles i de førende børnetøjsbutikker samt i alle Arnold Busck butikkerne i Danmark. Læs mere på www.familiens-juledagbog.dk

 

 

Følg os på Facebook og Instagram