Pages Navigation Menu

Et genialt bakkebord til højstolen

Et genialt bakkebord til højstolen

Helle Kornerup er mor til tre og iværksætter. Det er nemlig Helle, der står bag den uundværlige Playtray, som er et smart bakkebord.

Playtray, monteres med et snuptag på en af de største klassikere blandt højstole til børn.

Iværksætter, hvordan fik du idéen?

Vi fik ideen til Playtray bakken, da vores tvillinger skulle lære at spise, og vi syntes det var rigtig irriterende, at der ikke fandtes en bakke til højstolen. Da vi synes det er sjovt, at få ideer til at blive til virkelighed, fik vi lavet en prototype, som blev testet på vores egne børn. Vi fandt hurtigt ud af, at der var mange, der manglede denne bakke, så den blev vi da nødt til at få sat i produktion. Da jeg havde været tilbage fra barsel i et par måneder, valgte jeg at sige mit gode job op og blive fuldtids iværksætter. Det var lidt som at hoppe ud på dybt vand, men heldigvis kunne jeg svømme.

Som de fleste nok ved kræver det mange timers arbejde at være selvstændig, men var vigtigt for mig, at vi havde en god morgen og at børnene heller ikke blev hentet for sent. Derfor har jeg altid benyttet mig af at arbejde, når børnene sov, og så ellers være super effektiv i løbet af dagen, fortæller Helle.

Bakkebordet er skabt i en blød rund udformning, der er nem at gøre ren, efter barnet har spist eller drukket.

Med en Playtray sidder barnet godt og sikkert, med sin mad eller legesager, og har sine ting indenfor rækkevidde. Man slipper også for buler i baghovedet, for når Playtray er monteret på højstolen, kan barnet ikke nå bordkanten, og komme til at tippe stolen baglæns. Endvidere er den forsynet med en kant, der forhindrer mælken i at løbe ned på gulvet, når koppen vælter.

Læs mere og find nærmeste forhandler på www.playtray.dk

 

 

 

Følg os på Facebook og Instagram