Pages Navigation Menu

Et effektivt farvel til lus

Et effektivt farvel til lus

August og september er traditionelt set en travl periode for bestanden af lus. Efter sommerferien hvor børn har stukket hovederne sammen og har leget på kryds og tværs med vennerne, mødes de atter i daginstitutionen eller skolen, og så starter det helt store ”lusebytteri”.

Lus er tilsyneladende ihærdige væsner, for når de først har meldt deres ankomst, er de særdeles uvillige til at forføje sig igen. Man kan kæmme i det uendelige, og alligevel dukker der lus op igen og igen, men de kan bekæmpes – oven i købet med produkter som er helt fri for parfume, farvestoffer og parabener, så hele familien kan bruge dem. Derfor lanceres Linicin PLUS Shampoo i 250 ml, så der er nok til flere behandlinger i familien.

Linicin Plus og består af to forskellige produkter: Linicin Plus Solution som er til kraftigt og krøllet hår og Linicin Plus Shampoo der anbefales til fint og glat hår.

Begge produkter skal puttes i tørt hår og virker effektivt på bare 15 minutter, hvorefter håret skylles eller vaskes. Så på bare 15 minutter kan du sige farvel til lus og luseæg samt undgå risikoen for gensmitte i op til 3 dage efter lusebehandlingen. Linicin Plus kan købes på apoteket.

Hvorfor ikke bare forebygge?

For at holde håret lusefrit, er det oplagt at bruge Linicin Prevent, som er en let spray, der forebygger luseangreb i 7 timer. Spray det i håret om morgenen og slip for, at barnet kommer hjem om eftermiddagen med nye ubudne gæster i hovedbunden.

 

 

 

 

Følg os på Facebook og Instagram