Pages Navigation Menu

Et aktivt liv med børn

Et aktivt liv med børn

At få børn forandrer livet ganske betragteligt, for de fleste i en mere forudsigelig retning. Men der er ikke noget til hinder for, at man fortsat kan leve et ”børneliv” med masser af udflugter og aktiviteter udendørs. Det kræver bare at man har sit ”børnegear” i orden.

Af Henriette Rosenthal Muld

At give børnefamilier mulighed for et aktivt friluftsliv er en af Thules helt store visioner. Måske tænker du: Thule, altså dem med tagbokse til biler? Ja, netop. Thule har langt mere en tagbokse i ærmet, og her kan du få en smagsprøve på deres lækre sager i afdelingen for: ”Aktiv med børn”. På www.thule.com kan du se priser og læse mere om de lækre sager.

yepp next maxiThule Yepp Nexxt Maxi

Cykelbarnesæde i et smart design med personlighed. Barnesædet er nemt at montere på cyklen, og barnet sidder komfortabelt i det bløde, stødabsorberende sæde. Dit barn fastgøres lynhurtigt, nemt og praktisk ved hjælp af det magnetiske børnesikrede sikkerhedsspænde. Fodstøtter og fodremme kan justeres, så de altid passer perfekt til dit barn.

 

yepp nexxt miniThule Yepp Nexxt Mini

Blødt og robust cykelbarnesæde, til en cykeltur hvor barnet sidder forrest på cyklen. Det giver optimal mulighed for at tale med barnet om, hvad I oplever på cykelturen. Barnet har det bedste udsyn, og kan have hænderne placeret på håndtaget. Sædet er blødt og stødabsorberende. En Justerbar polstret 5-punktssele holder junior i sædet under cykelturen.

 

urban glideThule Urban Glide 2

En klapvogn, i et lækkert design, til alle terræner. Den er nem at styre takket være det drejelige forhjul, der låses på plads til jogging og baghjulene på 16″. Sædet kan lægges ned med en hånd og klapvognens kaleche med mange indstillinger og sideventilationsvinduer sikrer, at dit barn har det behageligt. Man kan klappe Thule Urban Glide 2 sammen med én hånd, hvilket er smart til opbevaring og transport.

 

bassinetThule Urban Glide Bassinet

Thule Urban Glide liftmodul forvandler din Thule løbe- og klapvogn til en barnevogn. Til børn i alderen 0-6 måneder. Nem klik-montering og afmontering. Let at klappe sammen og fylder ikke meget, hvis den skal pakkes ned i bilens bagagerum.

 

 

poseThule Footmuff Sport

Sporty, isoleret fodvarmer, så dit barn altid har det varmt og godt på kolde dage. Den passer til alle 5-punktsselesystemer. Den lækre kørepose er varmeisoleret med fleeceforing og har justerbar hætte.

 

 

organizesrThule Organizer Sport

Få lynlåslomme og indbygget kopholder til din Thule-vogn. Lommen med lynlås giver hurtig adgang til småting og med den praktiske kopholder har du drikkevarerne lige ved hånden.

 

 

charioy crossThule Chariot Cross

Allround-trailer, -løbevogn og -klapvogn med komfort og fleksibilitet, designet til effektivitet, når du cykler, jogger, går en tur eller løber langrend. Thule Click n’ Store – er praktisk opbevaring ombord af gå-, løbe- og cyklesæt, når du skifter mellem aktiviteter.

 

 

saplingThule Sapling Elite

Sikker, komfortabel transport af børn på vandreturen, som gør det nemt at flytte barnet mellem forældrene med nem justering af selerne på overkroppen og hofterne. Der er plads til opbevaring af vand, bleer, tøj, og andre vigtige ting i lynlåslukket rum og lommer. Et spejl gør det muligt at holde øje med din dyrebare last.

 

glideThule Glide 2

En robust løbevogn med et aerodynamisk letvægtsdesign, der sikrer, at du og dit barn får det optimale ud af din løbetur – i et hvilket som helst terræn. De store 18″ baghjul, det 16″ store forhjul med fast position giver et jævnt løb selv i et meget ujævnt terræn. Affjedringen gør løbe/køreturen behagelig for både barn og voksen.

Følg os på Facebook og Instagram