ENCHILIADAS

Du kan bruge svinekød, kylling, fisk eller grøntsager. Denne opskrift er med svinemørbrad og med græskarkerner som topping. Serveres som hovedret med en frisk salat og guacamole.

Du skal bruge:

500 g svinemørbrad

(pudset af og i strimler)

1 spsk. olie

1 pose Santa Maria Enchilada Spice Mix

1 rød peberfrugt i strimler

2 gulerødder, fint revede

1 glas Santa Maria Yellow Chili

1 glas Santa Maria Chunky Salsa Hot

1 pakke Santa Maria Whole Wheat Tortilla

2 dl revet ost

1/2 dl græskarkerner

3 spsk. sesamfrø

Tilbehør: Salat og guacamole

Sådan gør du:

Svits kødet i olien og tilsæt Enchilada Spice Mix, peberfrugter, gulerødder, Yellow Chili og et halvt glas Chunky Salsa.

Fyld tortillaerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad.

Kom den resterende Chunky Salsa, revet ost, græskarkerner og sesamfrø over tortillaerne.

Gratineres ved 225 grader i ca. 5 minutter.

HUSK AT SERVERE DIT TILBEHØR FORDELT I SKÅLE.

SÅ KAN BØRNENE BEDRE OVERSKUE DET!