Pages Navigation Menu

En lettere hverdag

En lettere hverdag

Der er mange ting at foretage sig, som er sjovere end at gøre rent, pudse vinduer og vaske tøj, så her får du forslag til små genveje, der vil gøre livet lettere for dig. Og tiden og energien du sparer, er til fri disposition, hvad enten det er sol på næsen, en biograftur eller yogaøvelser, du beslutter dig for at bruge den på.

Windomatic Vinduesvasker

Kære sol, kom bare og skin ind ad vinduerne, også selv om det afslører, om ruderne er skinnende rene. For det er de. Det er nemlig ingen sag at få skinnende rene vinduer, uden striber. Og med en Vileda Windomatic Vinduesvasker i huset, går det legende let og hurtigt, og der efterlades heller ikke søer af snavset vand i vindueskarmen. Vileda Windomatic Vinduesvasker rydder så at sige op efter sig, ved at suge det brugte vand op i en beholder, og efterlader overfladen tør og skinnende ren.

 

kokkensvamp (1)Active Scrub Køkkensvamp

Spar på knofedtet med en Vileda Active Scrub, som gør det nemt at fjerne fastbrændt snavs uden at ridse. Køkkensvampens unikke overflade er så skånsom, at den også kan bruges på sarte overflader så som Teflon.

Den unikke overflade løfter effektivt og skånsomt snavset væk. Køkkensvampen anbefales endda af DuPont®, til rengøring af Teflon®-belagte overflader. Her skal det lige bemærkes, at det var DuPont®, der i 1938 opdagede Teflon®s geniale slip-let overflade. Brug Active Scrub Køkkensvamp til alle rengøringsopgaverne der kræver lidt ekstra.

 

Vileda

Vileda

Steam Dampmoppe

Få rene gulve på den letteste måde uden spand, klud og gulvskrubbe. Brug i stedet for en Vileda Steam Dampmoppe, som er let at manøvrere rundt. Det trekantede moppehoved rengør effektivt, selv i hjørner og under møbler. 15 sekunder efter man har påfyldt 400 ml. vand og sat dampmoppen i stikkontakten, er den klar til brug, hvilket den gør opmærksom på med lyd.

Testresultater viser at 99,9 % af alle bakterier dræbes når man vasker gulvet med moppen. Med den store viden om hvilke fibre der bedst ”fanger” snavset på gulvet, er der udviklet en helt ny microfiberpude som bruges på alle hårde gulvoverflader.

Til opfriskning af tæpper monteres et tæppemundstykke som glider nemt over tæpperne, der bliver friske igen helt uden bakterier.

  

fladmoppe (4)

1-2 Spray fladmoppe

Denne forholdsvis nye moppe på markedet er det nemt at blive vild med. Den er fuldstændig genial til den ”lille rengøring” af gulvet. Glem alt om at finde rengøringsmiddel, spand og vand frem. Det hele er samlet i moppen, og med en velfungerende sprayfunktion spredes den helt rigtige mængde rengøringsmiddel lige foran moppens bløde påmonterede microfiberklud.

1-2 Spray fladmoppen er særligt velegnet til mindre boliger, eller til punktrengøring på de særligt udsatte gulve i hjemmet, som for eksempel køkken-, badeværelses- og entrégulvet.

 

kost og feje bakkeKost & Fejebakkesæt

Når børnene har spist kiks eller småkager og har tabt det meste på gulvet, eller du selv kommer til at ramme ”ved siden af” når du bager og drysser mel på bordet, er et Kost & Fejebakkesæt uundværligt at have i enhver husholdning. Viledas Kost & Fejebakkesæt er produceret af genanvendeligt plast. Børsten har 2 forskellige børstehår til opsamling af små og store partikler. Fejebakken har gummikant så alt snavset let kan fejes op.

 

vinduesklud (1)Rene vinduer uden striber

Hvis man foretrækker solid, manuel vinduespudsning og selv står for opgaven, er Vinduesklud +30% Microfiber helt uundværlig. Det er en vinduesklud i et vaskeskindslignende materiale der giver dig rene og stribefrie vinduer. Kluden kan selvfølgelig maskinvaskes.

 

 

Vileda

Vileda

Viva Dry Compact

Naturligt lufttørret vasketøj som dufter af sommer og sol. Den duft er svær at slå i lækkerhedsfaktor, men ikke alle har de store ude arealer til rådighed, og så er det genialt at have et sammenklapligt tørrestativ der ikke fylder alverden men som alligevel tilbyder hele 16 meter tørresnor. Tørrestativet er let at håndtere, takket være lav vægt (under 4 kg.) og den kompakte størrelse, og kan anvendes både udendørs og indendørs.

 

 

Følg os på Facebook og Instagram